Til toppen
Vis hele beskrivelsen

Tatoveringer

I dette omfattende sortiment af tatoveringer finder du en række mønstre og forskellige smarte teknikker, der hjælper dig med at skabe virkelighedstro tatoveringer, inden du får lavet en mere permanent!

Mal dine egne, holdbare tatoveringer med penne til formålet eller fastgør engangstatoveringerne på et valgfrit sted på kroppen. Du finder kort sagt alt det, du har brug for i denne kategori. Nu har du alle muligheder for at skabe dine egne tatoveringer med frihåndstegning eller ved hjælp af skabeloner, hvis du ikke vælger et allerede færdigt motiv. Du kan samtidig føle efter, om du trives med forskellige motiver og placeringer på kroppen, inden du vælger at få den ægte tatovering.

De færdige tatoveringsmotiver fås i farver eller sort samt i en række forskellige cool, flotte og frække designs. Vi har både motiver, der er egnet til børn og voksne. Tatoveringer er kunstværker og en måde at udsmykke sin krop på, og de er med til at vise, hvem man er. Nogle gange har du måske bare lyst til at bære en tatovering, der passer til et bestemt tema, når du skal til en særlig fest eller andet.

Uanset om du er interesseret i en engangstatovering eller en, der sidder i lidt længere tid, finder du forskellige produkter her på siden, der kan tjene som en god introduktion til det at få en tatovering.

Filter

Viser 94 produkter
castle