30'er Maskerade

Skal du til udklædningsfest med temaet 1930'erne? Så kan vi hjælpe dig med kostumet. Vi har de perfekte kostumer og accessories, som tager dig tilbage til 30'erne. Årtiet, hvor man opdagede Pluto, hvor Hitler blev rigskansler, hvor Elvis blev født, og Ingrid Bergman bidrog til en af de største filmsucceser nogensinde.

Et 30'er-look er ikke komplet uden lange handsker, cigaretholder og vifte. Eller hvorfor ikke iklæde dig tidens bademode, som mest af alt minder om nutidens pyjamas! I 1930'erne var det super moderne at gå med hat og kjole, idealet var Greta Garbo for kvinder og Fred Astaire for mænd. Det var også dengang at den amerikanske klassiker "Troldmanden fra Oz" havde premiere, så naturligvis har vi kostumer, som repræsenterer karaktererne fra filmen!

Her i kategorien finder du alt, hvad du behøver for at vende tilbage til denne tidsepoke. Uanset om du er mand eller kvinde, stor eller lille, så findes der en hel masse, som passer både dig og dine pengepung. Shop sikkert over nettet i det 21. århundrede, og så tager vi dig straks tilbage til 1930'erne!
Læs mere