vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Udklædning Kostumetema Gangster Maskerade

Gangster Maskerade

Planlægger du at afholde en udklædningsfest med et gangstertema? Vil du og dine venner klæde jer ud som Al Capone, Scarface, Vito Corleone og alle de andre populære gangsters, historiske såvel som fiktive? Det lyder som en god idé, og vi har et (eller rettere sagt flere) tilbud, som du ikke kan modstå. Lad dig inspirere af vores brede udbud af festartikler, som passer til en udklædningsfest med gangstertema. Det er blot at vælge og vrage mellem de forskellige stilarter og årtier!

I vores varesortiment finder du alt til festen med et gangstertema. Vi har eksempelvis de klassiske gangsterkostumer fra 20'erne og de mere nutidige udklædninger i hiphop-stil til såvel kvinder som mænd. Udvalget byder også på guldkæder, cigaretmundstykker, stokke, hatte, attrap-pistoler, guldringe og alt andet tilbehør, som gennem film og tv-serier er blevet tæt forbundet med gangsterkulturen.

Så tænd cigaretten, lad pistolen, tag hatten på, løft din dry martini og lad dig omfavne af underverdens æstetik og hårdkogte kultur.
Læs mere