Sportsmaskerade

Klar, parat, start! Hvad venter du på? Har du lyst til at tage til temafest, men usikker på hvilken type tøj der skal være temaet? Et sportstema er et både sjovt og godt valg!

Vilde fodboldfans, cool cheerleaders og basketballspillere er bare nogle af de mange forslag, som du tilbydes blandt Partykings kostumer. Det sjoveste ved temaet sport er, at der findes så mange forskellige udklædningsmuligheder inden for de enkelte sportsgrene. Desuden må du endelig huske det rette sportsudstyr!

Partyking tilbyder endda festting, som kan anvendes til de aktiviteter og lege, som kan tænkes at finde sted til udklædningsfesten og desuden til priser, som man kan dele ud til vinderen bagefter. Sørg dog for, at dommeren er omhyggelig, så ingen snyder. Uanset om du leder efter et kostume eller måske bare lidt tilbehør, som fuldender dit kostume, er der meget at vælge mellem til både børn og voksne. Så gør en indsats for konditionen og dans dig gennem hele aftenen sammen med de personer, du holder allermest af!
Læs mere