vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo

20'er Maskerade

1920'erne plejer at blive forbundet med dansen Charleston, som har sin oprindelse i USA. Dette var en vovet dans i 20'erne, men man svingende alligevel lystigt med arme og ben til de seje jazzrytmer - lidt noget andet end en gammel stiv vals. Dansen Charleston er en af hjørnestenene i det, vi ofte kalder "de glade 20'er" med korte frynsekjoler, lange halskæder og hårbånd med fjer. For herrerne gjaldt det om at have styr på overskæg, kæk vest og hat eller Al Capones gangsterstil med nålestribet jakkesæt og hvidt slips.

Vi har alt, hvad du behøver til 1920'erne - ned til mindste detalje. Mange af vores kostumer er komplette med hovedbeklædning og paryk, men du finder også separate dele, der kan kombineres med det tøj og alle de accessories, som du allerede har derhjemme. Måske er det endelig tid til at indtage rollen som den store Gatsby eller elskede Daisy. Fuldend århundredets fest med champagnefontæne og dans til den lyse morgen.

Nu når hvor der snart er 100-års jubilæum for 1920'erne, virker denne type fest og disse kostumer mere aktuelle end nogensinde før. Køb kostumet allerede i dag hos Partyking!
Læs mere