vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Udklædning Kostumetema Militærmaskerade

Militærmaskerade

Med kostumer inspireret af f.eks. "Hot Shot" og "Top Gun" kan du finde den perfekte militærstil til en fest, uanset om festen blot har militærtema eller filmtema. Hos Partyking finder du både kostumer, accessories, dekorationer og madtilbehør under militærtemaet.

Hvis du søger en mere stilfuld dragt, kan vi anbefale nogle af vores uniformer. Vil du være mere actionbetonet, kan du komme regulært camoufleret som en busk, eller hvorfor ikke tilføje et patronbælte? Søger du et mere sexet look, findes der flere uniformer eller mere udfordrende militærgevandter, som kan få hvem som helst til at parere ordrer.

Fuldend med camouflagefarvede engangskrus, tallerkner og duge, og så har du udsmykningen klar. Vores camouflagenet kan desuden fungere som afdækning eller lysdæmpning, hvis du ikke vil lade dine farvestrålende gardiner ødelægge temaet.

Til de små detaljer ved udklædningen kan vi anbefale vores camouflagefarver til huden. Med nogle velplacerede farvestrøg i ansigtet er du klar til at kaste dig ud i kamp eller bare ind i den fantastiske stemning blandt andre militærelskere. Tag et kig på vores produkter med militærtema, og så finder du sikkert noget, der passer til netop dig!
Læs mere