vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Udklædning Kostumetema Nation Maskerade

Nation Maskerade

Tænk, hvor kedeligt det ville være, hvis alle kom fra samme land, talte samme sprog og havde samme skikke og traditioner. Forskellighed er en god ting, og hvad passer så bedre end at fejre, at vi er forskellige ved at holde en udklædningsfest, hvor temaet er at klæde sig ud som personer fra forskellige lande og nationer. Nu har du chancen for at fordybe dig i dit drømmeland, opmuntre en bestemt tradition, klæde dig ud som en bestemt madret eller noget andet, som er symbolsk for et specifikt land.

Hos Partyking kan du finde såvel komplette kostumer som accessories og tilbehør til udklædningen. Du kan finde associationer til USA, Kina, Mexico, Egypten og Sverige for blot at nævne nogle få eksempler. Produkterne knytter sig til traditioner, stereotyper, sportsgrene, historie og kultur, som anses for at være typisk for et bestemt land.

Sjovere kan det næsten ikke blive. Tænk også på, hvor meget du kan lære fra gæsterne ved at have en fest med netop dette tema. Kig i sortimentet og forbered dig på en multikulturel aften fyldt med sjov!
Læs mere