vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Udklædning Kostumetema Glitter & Glamour Maskerade

Glitter & Glamour Maskerade

Hvad fungerer fra årti til årti og gør dig til den absolutte stjerne ved enhver fest? Svar: Glitter, glamour og endnu mere glitter og glamour! Glitr løs eller forvandl dig til dit mest glimrende jeg - hos os finder du alt, hvad du behøver til alletiders mest glitrende fest!

Fuldend din 20'er-stil med et glinsende glamourøst pandebånd eller lad veninderne gå all-in med glitrende parykker i forskellige farver. Selvfølgelig har vi alt det nødvendige udstyr til dekorationen inden for samme tema, såsom glitterdraperier i et antal forskellige farver, serpentiner, balloner og guirlander. Til herrerne, vinderholdet - eller Liza Minelli-fansene - er der endda pailletslips og glitrende hatte, som øger festfaktoren. Match disse med en flot butterfly eller et par glitrende seler, og ingen vil længere tvivle på, hvem der er festens konge eller dronning.

Vil du gå all-in på glimmer, har vi et antal forskellige outfits eller kostumer, som er dækket med glimmer og glamour. Hvad siger du til et tætsiddende og sexet catsuit i sølv eller måske guld? Eller et kostume, som forvandler dig til glimmerets konge - Elvis Presley - eller glamourens dronning - Jessica Rabbit?
Læs mere