40'er Maskerade

Er det tid til at finde et kostume, der matcher stilen fra 1940'erne? Lad os først se lidt nærmere på 40'erne som tidsepoke, så vi kan få en dybere forståelse af tiden.

Anden Verdenskrig raser, overklassen har tjenestefolk, mens arbejderklassen sejler med modelbåde på søerne i Sverige. Radioen har fundet vej ind i hjemmet, og mellem krigsmeddelelserne lyttes der flittigt til musik. Grundet rationeringerne er kjolerne korte, og for mændene er det veste og frakker, som er på mode. Charlie Chaplin brillerer på filmlærredet, mens postordrefirmaerne gør deres indtog.

I denne 40'er-kategori har vi alt udstyret, der tager dig tilbage til denne skelsættende tidsepoke. Alt fra kostumerne som britiske soldater og piloter og parykkerne i den tids hårmode. Vil du have den rigtige stil til din temafest eller udklædningsfest, kan du købe et komplet kostume, en paryk eller tilbehør hos os. Vælg eksempelvis en soldaterdragt. Selv Einsteins hår er klar til hurtig levering, selvom hans frisure ikke var på mode i 40'erne...
Læs mere