Hem
Udklædning Kostumetema Sygehus Maskerade

Sygehus Maskerade

Med vores mange flotte kostumer inden for sygehustemaet kan du være præcis så streng, skræmmende og gal, som du ønsker det! Næsten alle er fascinerede af sygehuse på en eller anden vis, og det er et ret populært tema. Hos os finder du både realistiske kostumer, såsom lægekitler og operationsdragter, men også de mere skræmmende og fantasifulde varianter. Hvem bliver ikke bange for en blodig kirurg eller falder for den sexede sygeplejerske, som serverer opløftende medicin i shotglas?

Hvorfor ikke ankomme til en fest klædt ud som en patient, der er stukket af fra et sindssygehospital? Med et stirrende blik og spændetrøje får du garanteret reaktioner fra de andre festdeltagere. Vil du satse på noget mere fantasifuldt, kan vi anbefale en zombiedragt med sygehusdetaljer.

Ved flere af vores kostumer medfølger der også accessories, såsom sprøjter, stetoskop og handsker. Hent masser af inspiration ved at tage et kig på vores kostumeafdeling. Måske burde du slå dit kloge hoved sammen med en god ven, så I sammen kan ankomme som læge og patient eller som to sygeplejersker, der er mere end klar til at kurere hjertebanken hos de arme festdeltagere.
Læs mere