vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Udklædning Kostumetema Grækere & Romere Maskerade

Grækere & Romere Maskerade

Akilleus, Hercules, Platon, Sokrates, Nero, Julius Cæsar og Helena. Listen kan gøres endnu længere takket være antallet af de mange helte, heltinder, filosoffer og andre historiske personer, som levede i det antikke Grækenland og i romertiden. Det siges også, at det første teater havde rod i det antikke Grækenland. Det gamle storslåede samfund, som i mangt og meget regnes som den vestlige civilisations vugge. Det var altså her de første skuespillere, regissører og dramatikere levede, arbejdede og forklædte sig som andre.

Stof til udklædning er der derfor meget af, og en udklædningsfest i græsk og romersk stil giver mulighed for mængder af forskelligt udstyr og stilarter. Hvorfor ikke klæde dig ud som en romersk soldat, græsk gud, romersk senator, centurion eller en skrækindjagende gladiator? Valgmulighederne er utallige hos Partyking.

Hos os finder du alt fra laurbærkranse til antikke sandaler og alt derimellem. Du kan klæde dig ud som kejser eller gladiator, Akilleus eller Zeus. Så tag et kig på vores kostumer, og så kommer du med garanti til at finde noget, som passer perfekt til netop dine udklædningsdrømme!
Læs mere