vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo

Klovn Maskerade

Her finder du klovnedragter, hatte og sminke til din næste klovneudklædningsfest. Leder du efter en sjov klovnehat, en rød klovnenæse og traditionel klovnemakeup? Eller foretrækker du en mere skræmmende klovnemaske, paryk og dragt til halloween? Så er du kommet til det rette sted!

Partyking har et stort og mangfoldigt udvalg med klovnerelaterede produkter. Du finder alt fra sminke, hatte og parykker til blodige knive og skræmmende klovnedragter. Vi tilbyder kostumer til både voksne og børn, og vores produkter findes både som luksus- og budgetvarianter.

Med vores skræmmende klovneparykker og klovnedragter med blodigt tilbehør kommer du garanteret til at skræmme naboer og venner til halloween. Men vi har også udklædning til den sødere klovn. Skal du optræde som klovn til en børnefødselsdag, så foretrækker du måske det lidt mere traditionelle klovnelook: Klassisk klovnehat med paryk, rød klovnenæse og matchende makeup.

Partyking har et stort udbud af kostumer til begge slags klovneudklædninger, den søde og den mere skræmmende. Hos Partyking finder du kort og godt det perfekte udstyr til klovnefesten.
Læs mere