vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo

80'er Maskerade

De herlige 80'ere var spækket med neon, zebramønstre og sprøde frisurer, hvor der bestemt ikke blev sparet på hårsprayen.

80'erne kan nok bedst beskrives som lidt for meget af alting, hvilket gør det til et sjovt udklædningstema her 30 år senere. Hvornår får man ellers chancen for at hoppe i den glinsende træningsdragt, dyrke de store permanente hockeyfrisurer og bryste sig af de mange accessories i neon eller cool pastelfarver? Det kan ganske enkelt ikke blive for meget.

Vi tilbyder dig utallige accessories og kostumer fra netop 80'erne, hvilket er med til at gøre din udklædning eller fest så vellykket som overhovedet muligt. Vi forhandler både komplette kostumer med hovedbeklædninger, parykker og sminke samt løsdele, så du kan mikse og matche, som du ønsker det. Glem ikke at indøve nogle klassiske 80'er-hits! Lad os blot nævne "Jeg tror, at der er magi i luften" eller "Hvor skal vi sove i aften?"

80'erne var en fantastisk tid og passer derfor perfekt som festtema, og her hos Partyking gør vi festen endnu sjovere med disse skægge, men stadig tidstypiske kostumer.
Læs mere