vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Udklædning Kostumetema Religionsmaskerade

Religionsmaskerade

Man bør ikke blive uvenner over politik eller religion, man skal derimod kunne grine af alt! Hvad er i så fald mere passende end et religiøst kostume?

Vores præstekostume med oppustelig dukke er garanteret en icebreaker! Inden for præstetemaet er der både protestantiske og katolske præstekostumer, passende parykker, præsteskæg og forskellige kæder med kors. En vigtig detalje som præst er Bibelen. Vælg selv, om du vil have en notesbog eller en bibel med et hemmeligt rum til lommelærken, hvilket jo altid er perfekt til festen! Vil du i stedet iscenesætte historierne fra den hellige bog, er der karakterkostumerne Adam og Eva, Moses med lommelærke, Jomfru Marie, Josef, De Vise Mænd og selvfølgelig Jesus.

Har du besluttet dig for at dedikere dit liv til gud og gå i kloster? Måske ikke hele dit liv, men bare for en aften! Klæd dig ud som abbedisse, vær en sexet eller væmmelig nonne, en død spøgelsesnonne, en munk fra middelalderen eller munken med lommelærken. Heldigvis er der mere end bare kristne kostumer her i kategorien. Indtag rollen som rabbiner for en aften, en tibetansk munk, Hare Krishna eller bliv en af guderne fra den egyptiske mytologi i et Anubis sjakalkostume.
Læs mere