Papfigurer

Har du altid drømt om at besøge Hawaii? Eller køre i en rigtig fed cabriolet i 50'er-stil? I stedet for at bruge tusindvis af kroner på rejser og dyre ting kan du købe sjove papfigurer til festen! Her finder du også papfigurer til den røde løber ved årets Oscar-galla. Placér papfigurerne rundt omkring i hjemmet, og lad gæsterne tage en række mindeværdige billeder!

Papfigurer er selvfølgelig perfekte til børnefødselsdagen, særligt hvis du skal vælge et bestemt tema. Til prinsesse- eller prinsetemaet har vi for eksempel papfigurer, der forestiller konger og dronninger. Foruden store figurer med udklippede ansigter (hvor du selv skal posere), kan du også finde andre slags papfigurer. Det tæller f.eks. papmasker af Minnie Mouse eller en mindre papfigur af lækker is - perfekt til dessertbordet.

Med vores store udvalg af papfigurer kan du forvandle dit hjem til London med figurer af Big Ben. Eller hvorfor ikke forvandle hele hjemmet til Dødstjernen fra "Star Wars". Pynt gerne op med papfigurer af Stormtroopers, Yoda og R2-D2.
Læs mere