Voksenmasker

Vink farvel til hverdagen og kedsomheden ved at give den et helt nyt ansigt! Kombinér masken med en af vores fantastiske parykker og bliv født på ny som en helt ny karakter - blot for en stund. Eller for evigt, hvis du vil! Bliv en succes til udklædningsfesten med vores teatermasker eller skil dig ud i mængden med skarpe karaktermasker i latex, som kan skræmme livet af de lidt mere sarte typer.

I denne kategori finder du også veldesignede masker, der forestiller dyr, kendte figurer fra Homo Sapiens-slægten samt fra alien-slægten og sagnomspundne figurer fra fablernes verden. Maskerne i pap, latex eller plast kommer fra en af Sveriges førende leverandører, hvilket indebærer, at vi ikke blot tilbyder et af de største udvalg af masker til voksne, men også et af de mest kvalitetsbevidste.

Vi kan levere både heldækkende hoveder til skuespillet samt mindre øjenmasker, der passer fint til en aften med ”Phantom of the Opera”-tema. I vores sortiment venter hundredvis af masker på at komme til live på et rigtigt ansigt.
Læs mere