vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Udklædning Masker Ansigtsmasker

Ansigtsmasker

Her på Partyking finder du ansigtsmasker til enhver lejlighed. Ansigtsmasker er et vigtigt tilbehør til festen og kostumet, og vi tilbyder masker i forskellige materialer og med adskillige motiver samt masker, der passer til både børn og voksne. Udover ansigtsmasker finder du også øjenmasker her i kategorien - altså masker, der kun dækker øjnene. Med en sej karnevalsmaske eller teatermaske skjuler du dit ansigt, og du kan forblive helt anonym og gådefuld til festen eller udklædningsfesten.

Du er velkommen til at tjekke vores mange udklædningsmasker i venetiansk stil. Mange af disse masker er meget elegante og pyntet med blonder, fjer og glitrende sten. Nogle masker holdes nemt på plads med en elastik omkring hovedet, mens andre har en pind, som du nemt holder op foran ansigtet. Hvis du leder efter en maske til halloweenfesten, er du havnet det helt rigtige sted. Hvad med en kraniemaske eller en maske, der forvandler dig til en mumie, en ond klovn eller en heks?

Der findes også masker med indbyggede LED-lys. Meget effektivt valg, når det er mørkt! Hvis du i stedet vil klæde dig ud som en virkelig person, er der masker, der for eksempel forestiller Donald Trump, Vladimir Putin og Kim Jong Un. Spørgsmålet er, om det er "gyselige masker", der passer godt til en halloweenfest. Det må du svare på. Du kan også vælge at blive forvandlet til rocklegenden Freddie Mercury for en enkelt aften eller til Han Solo himself fra "Star Wars". Alle disse ansigtsmasker har huller til øjnene samt en elastik, der holder masken på plads rundt omkring hovedet.

Mange børn ønsker at klæde sig ud som populære figurer fra forskellige børneprogrammer, da de gerne vil mærke følelsen af at være Disney-prinsesse for en enkelt dag. Der findes masker, som forestiller blandt andet Askepot, Ariel og Snehvide. Nogle vil hellere teste livet som superhelt. Hvad med en superheltemaske, der forestiller Batman eller Spider-Man?

Her på Partyking tilbyder vi også søde dyremasker, naturtro julemandsmasker og spektakulære Dia de Los Muertos masker. Med en ansigtsmaske kan du forvandle dig til hvad som helst til festen, ballet, karneval, udklædningsfest eller halloweenfesten. I Partykings webshop kan du nemt og hurtigt bestille masker online til rigtig gode priser og med hurtig levering.

I vores store sortiment er der masker til både store og små, masker, der dækker hele ansigtet, eller bare øjne og masker i mange forskellige modeller.

Tjek gerne vores store udvalg, og læg derefter dine foretrukne masker i indkøbskurven. Hvis du vil overraske dine gæster til festen, kan du købe flere forskellige masker og lægge en maske ved hver plads rundt om det dækkede bord. Det vil løfte feststemningen og give en masse gode grin.
Læs mere