Latexmasker

Når der inviteres til udklædningsfest, er det på høje tid at finde kassen med latexmasker frem fra gemmerne. På Partyking finder du dem i alle mulige skræmmende designs! Selvfølgelig elsker vi at klæde os ud, og det er sjovt, hvis man går hele vejen, så ingen har en anelse om, hvem der gemmer sig bag masken.

Vi har mange forskellige tilbud til dig, som ønsker at klæde dig ud til halloweenfesten, udklædningsfesten eller en temaaften. Blandt vores sortiment af latexmasker er der både skræmmende, sjove og fantasifulde ansigter, som du kan skjule dig bag. Selvfølgelig ledes tankerne hen på halloweenfester, hvor latexmaskerne ofte er lige så talrige som gæsterne. Her i kategorien finder du forskellige ulækre monstre med vorter og krogede næser eller rynket hud, sår og store huller eller misdannelser. Nogle af maskerne er endda gennemblødte med blodstænk, mens andre slet ikke har nogen mund.

Kombinerer du latexmasken med et sort outfit, måske som skelet, vil du blive halloweenfestens store favorit, og disse masker kan anvendes sammen med alle former for tilbehør og detaljer, der fuldender dit outfit, uanset begivenheden.
Det kan blive en ubehagelig overraskelse - for at sige det mildt - hvis du har taget en latexmaske og byder din partner velkommen hjem efter en lang dag på jobbet, eller hvis du dukker op på personaletoilettet udklædt som et uhyggeligt monster.

Men du kan også undgå at skræmme livet af folk, da der i vores sortiment findes flere helt uskyldige og sjove latexmasker, der skildrer forskellige berømtheder eller superhelte. Med sådanne latexmasker behøver du ikke bekymre dig om, at omgivelserne vil besvime af frygt, men snarere vil få et grineflip.

Latexmaskerne er fremragende alternativer til ansigtsfarve og makeup, og det tager ikke lang tid at iklæde sig dem, og sveden løber nemt af masken, når du giver gas på dansegulvet.

Vores latexmasker holder en høj kvalitet, og de er designet til at ligne et andet lag hud i videst muligt omfang med naturtro ansigtsudtryk. En anden fordel ved latexmasker er, at det ikke tager lang tid at blive sig selv igen, hvilket kan være til stor gavn, hvis du bemærker, at nogen tæt på dig, ikke mindst børnene, bliver ramt af total panik på grund af din maske.

Hos Partyking klæder vi os ud hver dag, fordi vi elsker at sætte et aftryk på livet med de mange forskellige kostumer. Vi opfordrer til et rigere liv med kostumer sammen med disse latexmasker, der gør, at dine gæster vil tabe både mund og næse. Træd ind i rollen som superhelt eller præsident for en aften og føl, hvordan det er at få alles fulde opmærksomhed, når du træder ind i lokalet.

Køb din latexmaske her. Grib chancen for endelig at blive den, som du har drømt om - i hvert fald for en aften!
Læs mere