LED Masker

At gå til rave, black light-fest eller noget lignende er ikke bare sådan lige… Så gælder det om at klæde sig ud, men ikke som når man skal til halloween-eller kostumefest, her gælder det om at klæde sig ud på en måde, som gør, at man kan ses i såvel mørke
som under strobes, og det gør du bestemt lettest ved hjælp af en lysende LED-maske fra vores gigantiske sortiment!

På Partyking finder du et stort udvalg af LED-masker til alle anledninger. Vi har led halloween-masker med uhyggelige motiver, som passer perfekt til halloween, led-masker med led-funktioner, som passer perfekt til rave, masker i form af klovneansigter eller led light masker, som lyser og blinker til musikken og meget mere! Hos os køber du din led-maske til alle lejligheder.

Hvorfor ikke tag en ven med, så kan I købe hver jeres EL-wire-maske eller en af vores led face masker, hvor det ene ansigt lyser blå tog det andet lyser gult? En virkelig konge kombination, som vil blive elsket af gæsterne.

I vores LED-kategori finder du også masker, foruden maskens motiv, med forskellige lysindstillinger. Det kan for eksempel være, at masken blinker i takt med musikken, som spilles til den fest, du er på. Det bliver virkelig sejt at have på, når du danser. Vi har også led-masker, led purge masker, som blinker i forskellige mønstre, hastigheder og naturligvis forskellige farver!

Velkommen til Partyking for at købe din led-maske online! Vi har et stort udvalg til uovervindelige
priser.
Læs mere