Dyremasker

Du skal ikke fortrænge dine dyriske sider, men slippe dem fri i uhæmmede former ved hjælp af dyremasker! Vi har alt, hvad du behøver, for at du skal blive klar til sjove fester og lege i fantasiens verden. Vælg mellem naturtro helmasker og mindre varianter til dig, som vil give dit outfit et lidt lettere dyrisk touch. Med en halvmaske kan du sippe en drink og samtidig se elegant ud, som eksempelvis en kat eller en kanin. Her på Partyking vi har forsynet os med tilstrækkeligt mange dyremasker til, at du skal kunne befolke en hel zoo. Stilene på vores dyremasker er forskellige, og du finder alt fra en komisk og udtryksfuld grisemaske til noget betydeligt mere eksotisk. Det er perfekt at have flere forskellige dyremasker derhjemme, hvis du har børn i huset. Dyremasker inspirerer til sjove lege i haven eller i dagligstuen. Hvis du skal iklæde dig rollen som vært eller værtinde, så synes vi, du skal satse på en dyrevenlig temafest. Du kan opmuntre gæsterne til at dukke op i dyremasker eller hele dyrekostumer. Forestil dig en brægen, gnækken, hujen, galen, øffen, brummen og kykkelikyen mellem gæsterne. Med dyremasker bliver det lidt som en sjov børnefødselsdag, selvom gæsterne ikke er børn.
Et tip er at have visse regler, bestemte områder og forberedte aktiviteter. Du ønsker vel ikke, at jungleloven skal råde, når dine gæster har klædt sig ud i sjove og naturtro dyremasker? Dyremasker til en kostumefest har den fordel, at du egentlig ikke behøver et helt kostume. Hvad du end klæder dig i af pjalter, vil der opstå en komisk effekt. Hvis du har en æselmaske på til en fin kjole eller et jakkesæt, vil du garanteret vække opmærksomhed.
Skal der holdes poolparty, så er hajmasken det naturlige valg, synes vi, hvis du da ikke vil klæde dig ud som en levende gummiand!
Giv fantasien frit rum, dyremasker kan anvendes på mange forskellige måder. Hvis det er tid til at lykønske en, som har et yndlingsdyr? Hjælp vedkommende med at tage springet fuldt ud og giv ham eller hende en dyremaske. Dyremasker er virkelig gode spøg-og-skæmt-artikler, som plejer at blive brugt. Hvis din partner ikke vil gå med til, at I får en hund, selvom du gerne vil have det, så kan det også være en god idé at give vedkommende en hundemaske, hvis du da ikke selv vil gå rundt med den. Vores dyremasker har en skøn pasform, ofte er det "one size fits all", men du finder også særlige dyremasker til børn i vores brede sortiment. Visse masker i latex føles som en anden hud og har en fantastisk pasform. Klik på de forskellige produkter, hvis du vil have mere information om vores dyremasker. Her på Partyking finder du billige og flotte dyremasker, som er klar til en hurtig levering. Du behøver ikke et særligt formål, men vi lover, at du vil komme til at bruge dyremaskerne, hvis du føler dig inspireret til at købe en. Øf øf!Læs mere