Vis hele beskrivelsen

Dyremasker

Du kan undersøge, opdage og udvikle dine dyriske sider med hjælp fra vores karakterfulde dyremasker i et næsten uvirkeligt menneskeligt materiale. Find et nyt kattedyr, lad ræven gennemgå din version af evolution eller hold en fest ifølge junglen og naturens egne regler. For en dækkende effekt tilbyder vi heldækkende hovedmasker, og selvfølgelig kan du stadig trække vejret, når du bærer dem, da de nærmere minder om et andet lag hud end en decideret maske. Omdan dig til en futuristisk kat med vores teatermasker eller til en varulv, som kan få enhver vampyr til at flygte meget hurtigt.

Mange af maskerne er produceret i gummi eller latex - og leverandørerne, som hjælper os med at opdatere vores udvalg, tilhører de førende inden for branchen. Dyremaskerne er nemme at tage af og på - her er det ikke nødvendigt med specielle detaljer eller tilbehør for at holde masken så at sige!

Undersøg dyreverden tættere på eller find frem til dit helt eget dyr i vores garderobe med mange dyrearter, både de bestialske og de søde. Hvorfor ikke klæde sig som det elskovsbarn en zebra og en enhjørning ville få? Eller resultatet af en kylling og papegøje?

Fantasien er ofte det eneste, der sætter grænser, men hvis et bestemt af dine yndlingsprodukter pt. mangler i sortimentet, finder vi gerne vores dyriske side frem og leder efter det i den store jungle af masker, så du får dit produkt.

Filter

Viser 151 produkter
castle