Hem
Udklædning Masker Karaktermasker

Karaktermasker

Her finder du et bredt udvalg af karaktermasker for enhver smag og behov. Masker til festen, udklædningsfesten, Prideparaden, teaterforestillingen, polterabenden eller halloweenfesten. Maskerne forestiller både virkelige karakterer og fiktive karakterer fra serier og film eller legender. Der er naturligvis masker, der repræsenterer de godhjertede karakterer samt karakterer med mere tvivlsomme formål i denne verden. Politisk interesserede personligheder, musikere og skuespillere eller enkeltpersoner, som er langt ude for at ryste omverden.

Hvem ville du gerne forvandle dig til? Vil du underholde, gøre verden til et bedre sted eller omslutte den i dit ondskabsfulde mørke? Bag en maske kan du være præcis den, du ønsker, og med en karaktermaske har du næsten helt fuldendt din person - klar til den næste udklædningsfest eller anden festivitas, hvor det er tid til at klæde sig ud.

Klæd dig ud og klæd dig på - lad dig blive hevet med af rollen (men måske ikke fuldt ud og i samme grad, som visse af personlighederne er kendte for... )!
Læs mere