Vis hele beskrivelsen

Duge

Vi har alt, hvad du har brug for til at skabe den rette stemning i buffeten. I vores brede sortiment finder du de perfekte duge til midsommerfesten, børnefesten og krebsegildet. Vi sælger duge i alle regnbuens farver og hjælper dig gerne med at gøre opdækningen og festen lidt bedre. Skal du have temafest, har vi en lang række forskellige duge, som passer til alt fra bloddryppende gyserfester til de lidt mere rolige Disneyfester.

Det ser ikke bare flot ud med en matchende dug, du scorer også ekstra point ved at dække bordet med stof. Du behøver således ikke spendere dagen derpå med en våd klud, håbløst skurende for at få resterne af halloweenbålet væk. Du slipper også for at få bordet ødelagt af fugtige glas, som efterlader ringe i træet. For der er jo ingen, der har lyst til at være den, der løber rundt og straffer alle, som ikke bruger glasbrikker!

Partykings duge giver dig en flottere borddækning, og du slipper for at tænke på rengøringen. Find den perfekte dug til din fest og bestil allerede i dag!

Underkategorier

Filter

Viser 380 produkter
castle