vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo

Skåle & Fade

Sæt et ekstra fint præg på festen med nogle flotte skåle og fade fra Partyking. Har du arrangeret filmaften, kan du skabe en rigtig biostemning ved at anskaffe dig nogle af vores flotte popcornbægre. Klart et bedre alternativ til den almindelige, kedelige skål, som I måske ellers plejer at stille frem. Desuden passer popcornbægrene lige så godt til andre snacks som f.eks. chips og nødder.

Alle, som elsker at bage, kender den tilfredsstillelse, man får, når man virkelig er lykkedes med sit bagværk. Så skal man selvfølgelig fremvise disse mesterværker på bedst mulig måde! Du er sikkert enig i, at det ikke er nok med et gammelt fad i dette tilfælde. Lad dig inspirere af englænderne og servér dit bagværk og dine kager på ægte afternoon-tea via en kageopsats til dine muffins. I vores sortiment finder du vores kageopsatser i forskellige designs, alt fra søde mønstre til gysertemaer, som passer perfekt til halloweenfesten.

Det samme kan man også sige om vores slikskåle. En yndlingssuperhelt, som ikke bare stopper farlige skurke om natten, men også byder på lækkert slik, vil helt sikkert blive et hit hos fødselsdagsbarnet.
Læs mere