Dessertskåle

Efter et udsøgt måltid bliver man ofte sulten efter noget sødt, og hvad passer da bedre end en lækker dessert. Præsentér de søde sager med stil, for så ser de altid endnu bedre ud. I denne kategori finder du dessertskåle til alle de forskellige retter og temaer.

Skal dine dessertskåle passe til en smuk opdækning, er det perfekt med små dessertskåle i støbt glas. Med et smukt kugleformet design kan skålen både anvendes til dip, forret og dessert. Den kan også være rigtig flot som margaritaglas og som serveringsskål. Eller hvorfor ikke anvende et ekstra højt glas til dine milkshakes? Står der banana split på menuen, findes der intet bedre end at servere desserten i det klassiske båddesign, udformet netop til banana split!

Hvis du har brug for dessertskåle til børnefødselsdagen eller lignende, er det bedst at få fat i nogle skåle af plast eller pap. Ønsker du plastskåle, fås disse i flere forskellige farver, og vi har også papskåle med et sejt hippiemotiv. Er det barnet, som har fået lov til at vælge, kan vi varmt anbefale de praktiske skåle i pap og med motiv fra film som "Biler"/"Cars", "Frost"/"Frozen" og "The Avengers". Lækker dessertskål for de små banditter!
Læs mere
2 hits