Ølbong

For jer, som er lidt usikre på, om I er havnet i den rigtige kategori, kommer her et kort scenarie, som vi tror, alle genkender, og som involverer beeer pong:

Forestil dig en amerikansk film med collegetema. Der er fest i et af husene, og mindst én fyr går rundt med, hvad der minder om en tragt på hovedet. Slangen går fra tragten og direkte ned til hans mund, og han holder aldrig et ølglas - han har valgt en beer bong! Vi glemte måske at nævne én ting - der er selvfølgelig øl i tragten...

Opfindelsen beer pong har en ukendt oprindelse, men vi elsker den alligevel. Det er en klokkeren og uvurderlig accessory til en fest, og den genererer misundelse, som intet andet produkt her på siden.

I denne kategori finder du ikke bare beer pong til én person. Vi har nemlig også beer pongs, der giver muligheder for, at et helt slæng kan dele de liflige dråber! Bedre bliver det næppe, hvilket er årsagen til, at vi stærkt anbefaler, at du bestiller dit eget eksemplar så hurtigt som muligt. Det her vil du ikke gå glip af!
Læs mere