Hem
Temaer Gaver Gave Til Festaben

Gave Til Festaben

Vi er mange, der sætter pris på en god fest, og Partyking gør alt for, at festen bliver en succes. Køb en gave til en festabe i din omgangskreds, og giv personen anledning til at invitere til endnu flere sjove arrangementer.

I Partykings sortiment finder du det meste af det, du har brug for til festudsmykningen, og vi har en række spændende og festlige overraskelser! Med en discolampe, neonglas og en receptionsklokke til at ringe efter flere øl er du kommet et godt stykke af vejen. Find din egen favorit blandt vores gaver til festaben, og udvid samlingen af nye sjove gadgets.

Vi forhandler naturligvis også det klassiske ølspil samt en bog med 101 spil, som får godt gang i gæsterne. Partyking har ganske enkelt alt, hvad man kan drømme om til den fuldt udrustede bar af finurligt og sjovt tilbehør, der sørger for den gode stemning allerede tidligt på aftenen. Isknuser, barske, champagnesabel og diverse sirupper giver bartenderen de bedste forudsætninger for at mixe lækre drinks i stride strømme!
Læs mere