Studentergave

Studentereksamen er en bedrift, der fortjener ros og fejring. Det er en dag med fest og aktiviteter, som man mindes resten af sit liv. Partyking har gjort det nemt for dig, der er på udkig efter en studentergave.

En rigtig fejring af studenten kræver naturligvis champagne, og hos os kan du finde forskellige typer af isspande og champagneglas. Du finder også smarte lommelærker, som du kan tage med til studenterfesten. Når det er tid til at springe ud som student, er det selvfølgelig vigtigt med en god modtagelse. En klassisk gave til en nyudklækket student er et shakersæt med strainer og morter, så studenten selv kan blande sine drinks i hjemmebaren.

Når studenterfesten er på trapperne, har vi de perfekte gaveideer, der gør det nemt at finde en god studentergave. Du finder en række klassiske studentergaver, heriblandt masser af tilbehør til hjemmebaren, minikøleskab, minibar, brætspil, festlige spil, shotglas i en masse forskellige designs, sjovt tøj af en høj kvalitet, højttalere til festen i parken og meget andet godt.

Som et fint minde fra dagen har vi også flotte lykønskningskort. De er også perfekte, hvis du ønsker at give penge eller gavekort til studenten. Hos os kan du ligeledes købe flere amerikanske studenterartikler, såsom den klassiske amerikanske "graduation-hat" med påsat kvast.

Studentertiden handler selvfølgelig mest af alt om at have det så sjovt som muligt og forevige denne vidunderlige tid. Ikke mindst ved at have en uforglemmelig studenterfest.

Hos Partyking kan du finde en masse sjove festartikler til den perfekte fest, forfest såvel som efterfest. Du finder eksempelvis adskillige drikkespil, såsom det klassiske amerikanske Beer Pong, hvor du stiller kopperne i en pyramideform på bordet, fylder dem med øl og derefter forsøge at ramme modstanderens krus med dine bordtennisbolde. Hvis du formår at ramme et krus, skal modstanderen drikke og omvendt.

Selvom studenterfesten var virkelig sjov, ja måske næsten euforisk, så betyder det ikke, at dagen derpå er det. Som vi alle ved, så er tømmermænd noget af det værste, der findes. Men Partyking har en løsning på dette problem, der samtidig er den perfekte studentergave: Bare tag to rehydreringstabletter! Selv dem kan du købe hos os. Sværere er det faktisk ikke. Tømmermænd skyldes ofte, at kroppens væskebalance er blevet forstyrret. En dosis Bakis rehydrering, indeholdende en kombination af væske, forskellige salte og sukkerarter, hjælper kroppen med at absorbere væske mere effektivt end blot ved at drikke postevand. Den grundopskrift, vi benytter os af, anbefales af WHO (World Health Organization). Desuden har Bakis en frisk smag af citron-lime samt den dagligt påkrævede mængde af C-vitaminer. Bakis er et svensk kosttilskudsprodukt. Uanset om du leder efter studentergaven til fyren eller pigen, din søster eller bror, så tør vi næsten garantere, at du finder den her. Så hvorfor ikke tjekke vores store udvalg ud for at finde den helt rigtige studentergave?
Læs mere