vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Temaer Gaver Gave Til Den Handy

Gave Til Den Handy

What would MacGyver do?

Det er ikke kun Partyking, der stiller sig selv dette spørgsmål hver evige eneste dag. Vis din ærbødige respekt for denne store helt med en T-shirt, eller forær den til en fingernem kammerat, som er helt på højde med MacGyver, når det kommer til at løse de mest umulige opgaver med et hvilket som helst værktøj, der er inden for rækkevidde.

Vi har et spændende gaveudvalg til den handy type, og vi har masser af sager, der gør alting lidt lettere. Nogle gange står man måske lige og mangler det helt rigtige værktøj, og så kan det være praktisk med et multiværktøj, som løser det meste. Her finder du tilmed et magnetarmbånd, der er en helt fantastisk opfindelse, da det forhindrer, at man mister halvdelen af skruerne, når der skal samles møbler, og efterfølgende brokker sig til leverandøren.

Partyking har det smarte tilbehør med flere funktioner i én. Det kan eksempelvis være vores smarte værktøjspenne, som lader dig skrive med den ene ende og skrue, trække eller hamre med den anden. Det er også altid godt at være opmærksom på væskebalancen, når man arbejder hårdt. Vores værktøj med oplukker søger for, at du nemt og hurtigt kan nyde en forfriskning.
Læs mere