Hem
Temaer Gaver Fars Dag Gaver

Fars dag gaver

Det vi alle har spekuleret på i hundreder af år: Findes den perfekte farsdagsgave virkelig? Svaret er: JA! Det gør den faktisk, og du finder den hos os på Partyking!

Vi har valgt at bruge mange ressourcer på efterforskning for at kunne bygge et så stort lager, som bare muligt, så du skal kunne finde den perfekte gave til din far på hans dag! Det svære ved fars dag er, at alle fædre her i verden har så forskellig smag, og derfor fungerer den samme gave jo ikke til alle. Derfor har vi valgt at have et så stort sortiment, som overhovedet muligt, så både du, Peter fra Esbjerg og jeg, skal kunne finde den perfekte farsdagsgave til vores fædre!

Hos os på Partyking finder du et stort udvalg af produkter, sjove såvel som seriøse, som du kan give til farmand på fars dag! Vi har i løbet af vores år i branchen været i stand til at skaffe os stor erfaring med hvilke produkter, der bliver sat størst pris på af fædre derude i stuerne. Det er netop derfor, vi har kunnet optimere denne kategori så meget, at vi tør love, at alle i hele Norden vil kunne finde den perfekte farsdagsgave hos os!

Kan din far lide drinks af den lidt tungere slags, eksempelvis whisky og rom? Her finder du et stort udvalg af flotte krystalglas, whiskyessenser, aromabarer, whiskybøger og whiskysten!

Er han lidt mere som den typiske far, som gerne går med usexede solhatte ogalt for store t-shirts på ferien? Her finder du rigtig flotte tilbehør, som kan spæde til det look, for eksempel en t-shirt og solhat med et smart suntrip-
motiv.

Måske kan din far lide at hænge ud med vennerne og drikke en øl eller fire? Hvad synes du om en oppustelig loungesofa i slidstærkt materiale, som er nem at medbringe, ølglas i alle verdens former og størrelser, bryg-dit-eget-øl-sæt, sjove øl- og kortspil, minikøleskabe, store lommelærker eller pipe sippers til den ekstreme feinschmecker? Er det svært at bestemme sig?

Vi har også en masse andre ting såsom sjove badehåndklæder, tøfler og tøj, men også automatiske tøjfoldere (99% af alle fædre har brug for en), toiletgolf, jakkesæt i flotte farver og designs, barberkit, chokolade, værktøjer og såååå meget mere. Ja, det er stort set umuligt for os at fortælle om alle de produkter,
vi har til din far!

Som du ser, kan du købe alle slags gaver hos os til din far på hans lille fødselsdag, uanset om du er ude efter en seriøs gave eller et sjovt eller spøgefuldt produkt. Alt det vi har i denne fars dag gave-kategori er allerede testet på X antal fædre i hele Skandinavien, og de er i kategorien – daddy approved!

Velkommen ind til os på Partyking for at købe den perfekte farsdagsgave online! Vi har et gigantisk udbud af sjove, humoristiske, seriøse og flotte gaver til din far på hans dag. Det er fuldstændig ligegyldigt, om han er en øl- eller whiskyfyr, en sjov eller typisk kedelig far eller bare en helt almindelig far - vi har den perfekte farsdagsgave til ham!

Køb gaven til far hurtigt, billigt og nemt online! Vi tilbyder markedets bedste priser sammen med uovertrufne fragttider.
Læs mere