Hem
Temaer Gaver Gave Til Den Legesyge

Gave Til Den Legesyge

Leg dig gennem livet med sjove sager!

Partyking byder på massevis af spil, som hele familien kan samles om og glædes over sammen. Køb en underholdende gave til en, som du ønsker at dele uforglemmelige minder med.

I sortimentet finder du desuden sexlegetøj såsom vaginalkugler og vibratorer såvel som erotiske spil, der inspirerer til et rigere sexliv med din partner. Vi ønsker ganske enkelt at gøre livet sjovere for så mange som muligt. Vi har tilpasset vores sortiment, så alle skal kunne finde noget sjovt at lege med.

Blandt vores klassikere finder du et massageapparat til hovedet, som giver kuldegysninger af ren nydelse samt forskellige sjove hånddukker, der forestiller præsidenter, bl.a. Donald Trump. Nå ja, forhenværende præsident er måske en mere korrekt betegnelse.

Vi har også kastespil, hvor selve ringspillet bliver båret på hovedet af en af de involverede, hvorefter de andre deltagere skal ramme plet. Vi har endda et toiletpiano, som du spiller på med tæerne, samt kongespil til de skønne stunder i haven. Forær det til en af dine nærmeste, så du også selv får mulighed for at deltage i de sjove spil!
Læs mere