Hem
> Temaer > Gaver > Gave Til Bilnørden

Gave Til Bilnørden

Wrooom! Vær hilset, du kære bilnørd. Vi byder dig velkommen til markedets bedste sortiment af gadgets, der får hele tilværelsen til at accelerere.

Udover bilslik byder Partyking også på kostumer, USB-opladere og krus, der alle er inspireret af biler og alt, hvad bilkulturen indebærer. Partyking har noget til alle. I bilen er det f.eks. ekstra fedt med gadgets, der er tilpasset formålet. Hvis du ikke har en autocamper, men gerne ville overnatte i en, kan du bestille et autocamper-telt, der forestiller en klassisk VW. Vi har også modelbiler, plysterninger og duftbrikker, så du kan cruise rundt med stil og dejlig duft. Værktøjsbestik er en sjov detalje på campingturen. Nu kan du både skrue på bilen og spise med selvsamme værktøj! Eller næsten i hvert fald.

Hos Partyking finder du diverse flotte og smarte gaver til bilnørden, og vi har selvfølgelig også de søde og lækre favoritter fra klassiske Ahlgrens Bilar! Og hvis du ifører dig vores "Raggare" T-shirt, kan ingen være i tvivl om, at du er en sand bilnørd!
Læs mere