Vis hele beskrivelsen

Retroslik

Sæt tænderne i den nostalgi, du elsker at hade, eller tyg på historien, hvis du ikke var med, da det skete. Udødelige klassikere såvel som tilbagevendende gæster har fundet vej til vores altid opdaterede slikskab, som ville få Willy Wonka til at falde i svime. Her finder du alt, hvad du har brug for til piñataen og påskeægget, som er din belønning efter en lang uge. Du kan også benytte slikket som pynt til festbordet.

Vores retroslik kommer fra nogle af de førende slikproducenter, hvilket indebærer, at såvel gamle mormor som den sidstfødte kan genkende noget på slikbordet. Alt fra den mere uskyldige, fluffy nostalgi til det mere sugevenlige slik, der er forbudt for børn, gør Partykings retroforråd til et af de største herhjemme. Hjemmelavede karameller i papir, amerikanske chokoladebidder, surt pulver på dåse og madlignende godbidder - for hvad er vel en temafest eller et klassejubilæum uden det slik, der vækker masser af minder?

Vi fylder hele tiden op med nyt nostalgislik takket være vores spejdere med den søde tand, som flittigt graver i slikarkiverne for at kunne give vores kunder det bedste fra forgangne tider.

Nyd et kært gensyn med gode stunder fra før!

Filter

Viser 204 produkter
castle