vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Slik & Drikke Slik Halloweenslik

Halloweenslik

Hvad med at satse lidt ekstra på bloddryppende halloweenslik i år? Lækkerier lige så skræmmende som de er lækre! Hos Partyking synes vi, at uhyggeligt slik hænger sammen med halloween! Byd gerne på seje vingummislanger, sure dødningehoveder eller mormors kunstige tænder af skum, hvis du vil skabe den helt rette partystemning ved hjælp af halloweenslik. Vi har meget, som både børn og voksne kan lide at sætte tænderne i!

Slik eller ballade?


Selv om vi er vilde med pranks og ballade, vælger vi nok slikket – specielt når det drejer sig om halloween. For hvad siger man lige, når der står en lille heks, en taljehøj zombie og et levende spøgelse med udfoldede slikposer uden for din halloweenpyntede dør? Afviser du dem og krydser fingre for, at det ikke løber løbsk, eller tilbyder du dem et udvalg af geléslik formet som øjne, orme, edderkopper, dødningehoveder og andet lækkert, der er lige så uhyggeligt, som det er godt? Valget er dit, men glem ikke, at hvis du vælger det sidste, hjælper vi dig gerne med stort set ALLE de søde og salte lækkerier, du har brug for til en sukkerfyldt halloween!

Uhyggeligt slik som en del af stemningen!


Halloween er vores måske mest visuelle højtid. Du kan bruge halloweenslik til at forstærke den uhyggelige og skræmmende stemning, som man plejer at satse på til en halloweenfest. Med skræmmende søde sager slår du to fluer med ét smæk. Sats på åbne skåle eller glasskåle med halloweenslik i form af dødningehoveder, vampyrtænder og andet passende, som du lader være synligt. En gigantisk slikrotte er heller ikke helt dum at kaste sig over efter den har pyntet på bordet. På denne måde forstærker du festdekorationen, som måske består af græskarlanterner, balloner med halloweenprint og alle mulige andre uhyggelige ting. Det giver gæsterne en følelse af, at du har gennemtænkt festen til mindste detalje.

Leder du efter opskrifter på halloweenslik? Køb slikgarniture hos os!


Prøv også at anvende halloweenslik som garniture, hvis du har tænkt dig at bage til denne højtid. En kage pyntet med lækre dødningehoveder er virkelig oplagt til halloween. Forsøg at tænke kreativt, for med runde slikstykker kan du skabe "øjne" på eksempelvis spøgelsesformede marengs. Aflange stykker af halloweenslik kan være ben på en spiselig edderkop i form af en cupcake. Det er ekstra cool, når gæster, som har klædt sig ud i uhyggelige kostumer, spiser spøgelsesagtigt halloweenslik. Det skal nok skabe den bedste stemning!

Hvorfor ikke lave cool slikdrinks og shots med halloweenslik?


Planlægger du en halloweenfest for voksne? Prøv at lægge rød geléslik i vodka eller anden neutral sprit. Så har du en velkomstdrink, som ligner størknet blod!

Eksperimentér med uhyggeligt bland selv-slik til halloween


Vil du byde på noget, som er lidt uhyggeligt men ret godt på samme tid? I forbindelse med halloween kan det være passende at eksperimentere med stærkere smage end normalt. Vi har godt med ekstra syrligt halloweenslik og supersalte og stærkere lækkerier for de vovede slikspisere. En sjov leg kan være at lægge et supersalt stykke slik i en skål med mere normalt slik, og så se hvem der får den. Uanset hvad det er for en fest, er det altid godt med en bugnende slikbuffet. Køb flere forskellige slags halloweenslik, og lad gæsterne blande frit. Er du selv inviteret til en halloweensammenkomst? Så behøver du ikke længere at tænke på, hvad du skal forære i gave. Køb halloweenslik og tag det med til værten. Det bliver garanteret værdsat.

Køb alt dit halloweenslik billigt hos os online!


Når det gælder vores halloweenslik, har vi satset på kendte mærker, som er populære i mange lande. Det indebærer blandt andet, at alt vores slik har en tydelig indholdsfortegnelse og er af høj kvalitet med lang holdbarhed. Hvis du vil have den bedst mulige pris, kan du købe store økonomipakker af halloweenslik online – altid med hurtig levering.
Læs mere

Inspiration

Populære Kategorier