vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo

Geléslik

Hvad er en fredag aften uden slik? Partyking tager fredagsslikket til nye højder og tilbyder et varieret udbud af géleslik. Vi har samlet géleslikket under samme kategori; her finder du mange forskellige smagsvarianter, farver og former. Vores sliksortiment består også af det géleslik, som du ikke altid kan finde i butikkerne, de gamle favoritter samt de nye smagsvarianter, som du slet ikke kan få tankerne fra. Det er perfekt til fredagshyggen, men fungerer også godt på kontoret i mindre skåle til personale og kunder.

Du bestiller dit géleslik hos os online, og i løbet af nogle dage modtager du dit slik direkte i postkassen. Partyking er nemlig kendt for en lynhurtig levering. "Alt godt kommer til den, der venter".

Vi tilbyder géleslik fra mange af de større producenter og varemærker, f.eks. har vi slik fra Aroma, Cloetta og Malaco. Glæd dig til smagen af f.eks. hindbær, cola eller lakrids. Byd dine gæster på de gamle favoritter eller det mere usædvanlige slik, som du ikke længere finder i ethvert supermarked. Eller overrask din kæreste på Valentinsdag. Vi har også de klassiske gélehjerter i forskellige indpakninger.
Læs mere