vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
80-tals-joggingdress-dam-maskeraddrakt-1
80-tals-joggingdress-dam-maskeraddrakt-2
80-tals-joggingdress-dam-maskeraddrakt-3

80'er Joggingdragt Kostume

349,90 kr

Vælg variant

Suppler med

Indtag 80'er-festen som en fitnessbabe taget direkte ud af dette herlige årti! Du får rent ud sagt en charmerende, rosa kreation af et smukt og skønt plys. Men det bedste ved det hele er helt klart, at hele dragten skriger FIRSERSTEMNING!

Joggingdragten inkluderer en jakke og et par bukser. Både jakken og bukserne er udført i lyserødt plys med lilla partier samt 80'er-mønster på brystet, skuldrene og på forsiden af benene. Jakken er en kort model med en hvid lynlås på forsiden og en hvid ribkant forneden. Den har neongule bånd over brystet og på ærmerne. På forsiden sidder der to dekorationer i samme farve. Bukserne er en enkel og lige model med elastisk talje samt brede ben. Skygge, øreringe og sko medfølger ikke. Supplér gerne sættet med lignende effekter for at opnå et udseende som på billedet.

Fås i størrelserne: Small, Medium og Large.

Dette er et Wilbers Karnaval™-produkt. Wilbers er kendt for deres fantastiske kostumer. De koster måske nok lidt mere, men de er i en klasse for sig og kan ikke sammenlignes med andre kostumer, og takket være stoffets kvalitet kan du vaske og bruge kostumet igen og igen.


Art.nr 33373
Kopiera OK

Størrelsesguide

Bedømmelse

21

Spørgsmål & svar

0

Tags