vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
amerikanska-pastiller-2

Amerikanske Pastiller

349,90 kr

2,4 kg

På lager (5 stk.)
Er du vild med USA, og er du glad for chokolade? Så er denne store pakke lige noget for dig! En amerikansk pastil kan aldrig skade smagsløgene, og nu har du muligheden for at købe hele 2,4 kg amerikanske pastiller! De farvede pastiller med både mælkechokolade og crispy lag er perfekte til slikskabet eller i tasken. Eller måske har du brug for en smart indretningsdetalje, hvorfor du placerer disse tidløse pastiller i en skål. Tager du først én, kommer du ikke til at stoppe lige foreløbig!

Amerikanske Pastiller er hårde, runde og glatte. Pastillerne er med chokoladefyld og har en crispy skal. I denne pakke leveres de i farverne hvid og orange.

Pastillerne leveres i en genlukkelig bøtte med 2,4 kg.

Ingredienser: Sukker, kakaosmør, sødmælkspulver, kakaomasse, skummetmælkspulver, vegetabilsk fedt (palme, shea), vallepulver (fra mælk), fortykningsmiddel (E414), emulgator (lecitin, bl.a. soja), farvestoffer (E171, E160a, E141, E163, E120), overfladebehandlingsmiddel (E903, E901, E904) og aromaer. Mælkechokoladen indeholder minimum 28% kakao. Den indeholder også andre former for vegetabilsk fedt end kakaosmør. Kan indeholde hvede. Der kan forekomme ændringer i produktets indhold. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Har du spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice.
Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved køb, med mindre andet er angivet.
Art.nr 52466-1
Kopiera OK

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

45

Spørgsmål & svar

0

Tags