Meny

Ass Kickin Chili Fixins

129 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Vælg variant:

Vis indholdsfortegnelse

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Kan du også lide en god snack fredag aften? Så kan vi varmt anbefale disse chili fixins krydret med habanero-pepper, serrano-peber, chili og andre lækre STÆRKE krydderier. Det vil skabe torden i din mund, som fik du en knytnæve i hovedet, det gør vi godt love!

Produktet leveres i en fin stofpose lukket med rød snor. Indholdet er bønner krydret med habanero-pepper, chilipulver, krydderier og serrano-peber. Med andre ord, ikke for personer der tøver.

Disse snacks bør ikke indtages af dig, der er følsom over for stærk mad. Bør holdes væk fra børn, gravide kvinder og amatører!

Leveres i pose a 454 gram.

Ingredienser: Vatten, tomatpasta, eddike, habanero, stivelse (E415), serrano chili, salt, læg, hvidløg, krydderier. Kan indeholde spor af NØDDER og SOJA. Ændringer i produktets indhold kan forekomme. Kontroller derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte vores kundeservice.
Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved køb, hvis ikke andet er angivet.