Vis større billede

Tilbehør

Ballonbue i Metal Deluxe

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 239600
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
2.995 kr
Vælg variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivelse

En ballonbue er helt fantastisk og gør festen eller fødselsdagen unik. Placér for eksempel ballonbuen foran indgangen, midt i stuen eller ved indgangen til dit hus, og lav en fest, der er værd at huske. Du bestemmer selv hvilke balloner og hvilken farve du ønsker, og buen kan bruges igen og igen - perfekt, hvis man eksempelvis både skal fejre en student og holde sommerfest inden for kort tid.

Her får du en ballonbue af høj kvalitet, som du kan fastgøre balloner til og bruge til blandt andet barnedåb, fødselsdagsfest, sommerfest, studenterfejring og babyshower. Ballonbuen kan bruges både indendørs og udendørs. Spændvidden er 3 meter med en højde på 2,5 meter. Stængerne i glasfiber er forbundet (med snor) for nem og hurtig montering.

Leveres komplet med brugsanvisning i pap på svensk og engelsk.

Bemærk venligst, at balloner ikke medfølger, det er kun selve buen der er inkluderet!

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen71427 eller du kan uploade dem manuelt.
castle