vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Festartikler Balloner Balloner Med Motiv

Balloner med motiv

Er det tid til fest?

Vi har balloner til enhver lejlighed. I denne kategori finder du alt fra Disneyballonerne, som passer godt til fødselsdagsfesterne for de allermindste, til romantiske hjerteballoner med fortrykte kærlighedsbudskaber. Med vores balloner med motiv kan du på din helt egen måde sætte farve på festen eller højtiden. Til studenterfejringen kan vi bl.a. tilbyde balloner i form af champagneflasker.

Vil du lære at regne på forskellige sprog, har vi talballoner, som hjælper med opgaven. Eller vil du skræmme de små børn med en hajballon eller give en ballon med My Little Pony-motiv til datteren (eller til valgfrie voksne mandlige venner)? Til halloweenfesten har vi endvidere skræmmende dødningehoved- og edderkoppeballoner, mens enhver selvproklameret Jedi-ridder bliver glad for en Star Wars-ballon, uanset lejligheden. Vi har tilmed balloner til krebsegildet.

I vores sortiment finder du alle tænkelige motiver til alle tænkelige situationer. Hvorfor ikke overraske nogen med en ballon med favoritsuperhelten eller -skurken?
Læs mere