Hem
> Festartikler > Balloner > Ballonkombinationer

Ballonkombinationer

Fem myrer er flere end fire elefanter, og flere farver på ballonerne er bedre end kun én. Derfor har vi udvalgt de mest populære farver og sælger dem sammen i en pakke. Vi har masser af forskellige kombinationer, som du kan vælge imellem, så du behøver blot at vælge de farver, som udtrykker dit personlige budskab. Klik på den kombination, du er interesseret i!

Alt afhængigt af hvilken farvekombination du vælger, siger den noget om lejligheden og måske endda noget om den, som skal fejres. Den mest klassiske kombination er selvfølgelig den med røde og hvide balloner. Den danske farvekombination gør sig godt til både den almindelige fest, midsommerfesten og konfirmationen.

Er det et fødselsdagsbarn, der skal fejres, er en kombination med yndlingsholdets farver måske det rigtige valg? Sørg blot for, at du ikke tager fejl og køber rivalens farver! Der er kort sagt en kombination til enhver lejlighed. Det gælder bare om at finde den rigtige. Tag et kig på de færdige kombinationer her på siden og find noget, som passer til din fest.
Læs mere