Vis større billede

Ballonsøjle i Metal Deluxe

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
599 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Arrangér årets fest med denne fantastiske ballonsøjle. Fyld den med flotte balloner alt efter højtiden/fejringen, og placér søjlen i stuen, på græsplænen, ved indgangen eller hvorfor ikke i køkkenet, hvor du kan lade dine gæster nyde den smukke dekoration. Passer perfekt til en polterabend, babyshower, studenterfest, sommerfest, jule- og nytårsfest, fødselsdagsfest, bryllup og mange andre festlige lejligheder.

Her får du en ballonsøjle i et metalmateriale, der er tilpasset til professionel brug og har en maksimal højde på ca. 180 cm. Du skruer stængerne sammen til den ønskede højde. Søjlen står fast på den medfølgende fod og kan med fordel bruges udendørs såvel som indendørs. Balloner medfølger ikke, men kan naturligvis købes til.

Leveres komplet med brugsanvisning i pap på svensk og engelsk.

Bemærk venligst, at balloner ikke medfølger, det er kun selve buen der er inkluderet!

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen71428 eller du kan uploade dem manuelt.
castle