batman-super-deluxe-maskeraddrakt-2

Batman Super Kostume Deluxe

3.995 kr

Vælg variant:

 • Tomas
  for 6 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Den är tyvärr fördyr för det man får, ta t ex manteln som inte stämmer med bilden, den är även för stor och klumpig, jag var tvungen att köpa en annan mantel, sen så var skärpet i billigt material och den hade bara snören, fick även där köpa ett nytt skärp som sitter på batman deluxe som har kardborreband. sen kommer vi till skydden som ska sitta över låren, katastroff, de har även de bara snören som inte alls sitter åt, var tvungen att kontakta en skräddare i sista minuten för att fixa alla saker.
  82 af 87 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?
 • Nöjesankaret AB
  for 7 år siden
  Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona
  OK men vissa delar inte bra, dåliga snören, förväntat mig bättre kvalite för de pengarna.
  60 af 64 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Man tror måske, at der kun findes én Batman. Men spørg lige Michael Keaton, Val Kilmer eller Christian Bale. Der findes jo op til flere! Og hvad skulle derfor forhindre dig i at være Batman for en aften? Tag chancen og forvandl dig til en eksklusiv Batman med denne superdragt! Det oplagte valg for dig, som er på udkig efter kvalitet.

Batman-kostumet inkluderer en veldetaljeret overdel med muskler og matchende underdel, solidt bælte i gult vintagelook samt matchende sorte handsker og cool detaljer.

Der medfølger også en lang sort kappe i et lidt kraftigere materiale, som fastgøres rundt om halsen, et par flotte skoovertræk i imiteret læder og endelig Batmans karakteristiske sorte maske. Masken er af latex og har et autentisk look. Og ja, kostumet er måske ikke det billigste, men det er gennemført detaljeret og holder en høj kvalitet og kan derfor ikke sammenlignes med billigere kostumer.
 • Fås i størrelserne: Medium, Large og X-Large.
 • Inkluderer: Muskeloverdel, underdel, kappe, bælte, handsker, maske og støvleovertræk.
 • Materiale: 100% Polyester.
Dette er et officielt licenseret Batman™-produkt.