Biler/Cars

Gør klar til fest med produkter til en Biler-fødselsdag, og skab en fartfyldt stemning. Du finder alt fra glas, kopper og tallerkener med motiver, som passer til en Cars-børnefødselsdag, hvor detaljerne og pynten sætter temaet. Bestil straks, så får du dine produkter hjem hurtigere, end du når at sige Lynet McQueen!
Filmen Biler, eller Cars som den hedder på originalsprog, er en Disney- og Pixarproduktion, som så dagens lys i 2006. Den lille, røde racerbil blev virkelig populær blandt børn, da han lærte sig betydningen af respekt og venskab i byen Kølerkildekøbing. Skab dit eget Kølerkildekøbing derhjemme i dagligstuen ved hjælp af produkter til en Biler-børnefødselsdag.
Pynt væggene med guirlander, og pust balloner med biltema op. Skal ballonerne svæve, må du puste dem op med helium eller bruge det gamle festtrick med at gnide en ballon mod håret og sætte den fast i loftet. Men at puste mange balloner op til en Cars-børnefødselsdag kan gøre dig udmattet, og du får brug for alle dine kræfter, når huset bliver invaderet af små mennesker, som skal fejre Biler-fødselsdag. Tro os! En rigtig god og festlig Cars-børnefødselsdag starter allerede med planlægningen. Eftersom du er inde på kategorien Biler-børnefødselsdag, antager vi, at du og dit barn har bestemt jer for en fødselsdag, hvor den lille røde racerbil står i centrum. Et godt valg, hvis du spørger os. Send invitationer, hvor der står dato for festen og i hvilket tidsrum Biler-fødselsdagen vil foregå. Hvis du vil, kan du hinte gæsterne om teamet, nogle vil måske gerne komme udklædt, eller også kan du lade det være en sjov overraskelse! Lad børnene se fødselsdagstemaet allerede ud i gården. Pynt med balloner, serpentiner og guirlander.
Her skal ikke spares på krudtet! Det er jo kun fødselsdag en gang om året, ikke? Når alle er kommet til Cars-fødselsdagen, passer det godt med nogle lege inden kagen. Nogle gange vil de lege helt frit, men hvis legene ikke rigtigt kommer i gang, kan det være godt at have nogle tricks i ærmet. Det er jo lidt ekstra pinligt at mødes i sit fine tøj, og det er ikke det samme som at ses i børnehaven eller i skolen. Hvem kan puste den største ballon op, uden den sprænger, eller hvem kan spise fest stykker slik med hænderne på ryggen? Betydeligt sværere end det ser ud, og hvis nogle af forældrene bliver til Biler-fødselsdagen, kan de også få lov at prøve. Vi tror ikke, at de kan slå børnene! Selvfølgelig skal børnene mødes at et fint opdækket bord, som er dækket i overensstemmelse med temaet Biler-børnefødselsdag. Vi har duge, som kan tåle, at der bliver spildt på dem og papkrus samt engangstallerkener, som ikke går i stykker, hvis de falder på gulvet. Sådan noget kan ske! Hvad spiser I til en Cars-fødselsdag? En bilkage naturligvis! Om det skal være en almindelig smagfuld lagkage med en masse jordbær på toppen eller en lækker kold, islagkage, det er selvfølgelig op til fødselsdagsbarnet. Overøs kagen med glitter, serpentiner og pynt med dekorationer og cocktailpinde.
Læs mere