Boba Fett

Boba Fett er en karakter, som vi kender så godt, men han er samtidig også en frygtet skikkelse fra Star Wars.

Her forestiller han en søn, eller snarere en klon til Jango Fett, som er den sidste kendte overlevende fra den berømte mandaloriske kommandostyrke. Boba Fett er en berygtet dusørjæger og han er en helt uforandret klon af sin far.

Efter at have boet en tid sammen på vandplaneten Kamino flygtede både Boba Fett og hans klon-far til Geonosis. Kenobi, Anakin Skywalker og Padmé Amidala tog til samme planet, men blev taget til fange og skulle henrettes i gladiatorarenaen. Henrettelsen blev dog afbrudt, da en stor gruppe med Jediriddere kom fangerne til undsætning. Under den følgende kamp blev Jango dræbt for øjnene af den unge Boba.

Boba ses som Darth Vaders højre hånd, og det er herfra, at han får sine ordrer. Det var også ham, der formåede at fange Han Solo.

Det er både den gode og den onde side i Star Wars, som fascinerer os alle, og man kan ikke undgå at blive tiltrukket af karakterer, som vi frygter, mens vi forsøger at genkende os selv i det gode. Der findes en lang række forskellige kostumer, når det drejer sig om Star Wars, men skal man skille sig ud i mængden, og vil man ikke komme klædt som en Jedi, er det perfekt at iklæde sig Boba Fetts uniform. Selv når det kommer til denne uhyggelig karakter, har vi en masse at tilbyde i sortimentet.

Vores sortiment er altid bredt, og vores mål er, at du skal finde det rette tilbehør, så du kan få et komplet kostume, samtidig med du får en sjov shoppingoplevelse. Gør dig klar til at iklæde hjelm, våben og endda en pyjamas, når du vil tage hele kampen fra start og indtil, du skal sove. Du finder alle vores Boba Fett-kostumer i forskellige størrelser, så der er noget for alle, men vi tilbyder også børnestørrelser til de børn, som vil med ud på et lille rumeventyr. Alt til gode priser og hurtig levering. Hos Partyking finder du ikke kun kreative, livagtige og sjove kostumer for dig, som gerne vil ligne Boba Fett. Vores sortiment er så tilpas bredt og varieret, at mulighederne næsten er uendelige.

Er du i tvivl om, hvordan du skal klæde dig ud, kan du altid tjekke vores sortiment, så du kan få ny inspiration. Du finder alt lige fra Boba Fett og andre spændende Star Wars-karakterer til forskellige spillekarakterer og kendte figurer. Ja, næsten alt mellem himmel og jord. Er det dig, som skal arrangere festen eller temafesten, er det en god idé at undersøge vores sortiment for passende dekorationer, så du kan forvandle dit hjem til en helt ny verden. Hos os kan din fest løftes til et helt nyt niveau!
Læs mere
2 hits