Bogstavet F - Kostumer

Fine, fantastiske, forfængelige favoritter med F. Her har vi samlet alle de lækre og sjove kostumer, som begynder med bogstavet F.

Når det er tid til en udklædningsfest, kan alle forvandle sig til en anden person for en aften, og hvem ved, hvor galt den aften ender? Temafester eller udklædningsfester er altid ekstra sjove, for kan man finde en bedre isbryder? Næppe! Tjek vores kostumer nedenfor. Vi forhandler både komplette kostumer og løsdele, så du selv kan sammensætte din egen dragt, hvis det er det, du vil.

Har du altid gerne villet være Frihedsgudinden? En fængselsfange? Det klassiske stribede fangekostume fås til mænd, kvinder børn og babyer. Har du begået forbrydelser i USA og er nu havnet i anstalten på den anden side af jorden, ja så kan du iklæde dig den traditionelle orange fangedragt!

Dødsjove og blodtørstige figurer fås i forskellige looks. Klæd dig eksempelvis ud som fisker i zombiestyle, en zombieficeret amerikansk fodboldspiller eller french maid. Måske søger du en magisk nat og går derfor efter et af vores fe-kostumer. Grøn som Klokkeblomst, udødelig som vampyrfeen, ondskabsfuld som den onde fe eller kom som den sjove buttede fe. Valget er dit!
Læs mere