vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo

Bogstavet L - Kostumer

L er et fantastisk bogstav, når det kommer til kostumer - måske et af de allerbedste. Se bare på Lady Gaga, som har et kostume til hver dag! Hvis du er fan, kan du jo selvfølgelig finde et kostume i ægte Lady Gaga-style her hos Partyking.

Foruden rollen som musikartist kan du også forvandle dig til LEGO-mænd og manden med leen, eller måske indtager du festscenen i et løvekostume eller i en lægekittel. Eftersom kostumerne fås i alle størrelser, fra baby til voksen, tilbyder bogstavet L en vellykket kostumefest til alle folk. Far Legolas kan nu tage mor Laa-Laa fra Teletubbies samt sønnen Sir Lancelot og babyen prinsesse Leia med til udklædningsfesten - der venter en succes for hele familien! Eller måske far som løve og det lille barn som lam for at øge spændingen? I kan også teste far som livredder og mor som LEGO-zombie. Kombinationerne og kostumerne med L er kort sagt uendelige!

Med et enormt udvalg af varianter og størrelser finder du altid et kostume med L, som passer ind i sammenhængen. Der er desuden rigtig gode priser på kostumerne, hvilket er en klar bonus. Lidt lettere, lidt sjovere, lidt lykkeligere - lidt mere L hos Partyking!
Læs mere