Bogstavet M - Kostumer

M som i maskerade, ikke sandt? Vælg et sjovt og nytænkende koncept, når du planlægger en udklædningsfest og vil have bogstavet M som festtema. Det er et ret godt alternativ, specielt hvis man har inviteret mange, da temaet er så tilpas bredt, samtidig med at der bliver en stor variation blandt gæsterne.

Du finder rigtig mange kostumer med bogstavet M hos Partyking med alt fra kendte personer, populære fantasifigurer og diverse hverdagsprofessioner til god mad og filmkarakterer.

Kostumerne fås i alle slags farver, former og størrelser, hvor flere klassiske alternativer blandes med de lidt mere unikke dragter. Desuden kan kostumerne naturligvis anvendes til udklædning i andre sammenhænge. Uanset om du vælger at være i militæruniform, går efter Minnie Mouse-looket eller vil spille rollen som hellig munk for en aften, kan du forberede dig på en aften fyldt med sjove samtaler om valg af udklædning.

Partyking tilbyder sjove forslag, som alle går under temaet M. Vælg din favorit og gør dig klar til en udklædningsfest med masser af muligheder.
Læs mere