chili-klaus-carolina-reaper-55482-2

Chili Klaus Carolina Reaper

299,90 kr

26 gram

På lager (2 stk.)
Chili Klaus, eller Claus Pilgaard som han egentlig hedder er en dansk musiker og komiker født 1965 i Tjørring, Danmark. Claus er mest kendt for sit TV-program "Chilismagning" hvor han byder kendisser fra helt verden indenfor til at spise chili med ham. Som det ondsindede menneske man er, så synes man, at det er super sjovt at se folk lide af deres dumhed, hvilket resulterede i seerrekorder gang på gang på programmet.

Claus tog vare på denne "mulighed" og skabte sig helt eget brand ved navn "Chili Klaus" hvor super stærke dips, chips, chokolader, saucer, snackboxes og meget mere sælges til vovehalse som dig og mig. Claus bruger en skala ved navn "Vindstyrke" hvilket generelt betyder, at jo højere tal, desto stærkere! Allerede efter Vindstyrke 5 begynder det virkelig at brænde i smagsløgene.

Chili Klaus Carolina Reaper er et forbandet stærkt krydderi, som indeholder 100% Carolina Reaper-chili. Krydderiet ligger på niveau 15 af 15 på vindstyrke-skalaen, hvilket betyder, at dette krydderi er det stærkeste krydderi i hele verden. Totalt svarer krydderiets varme til 2,2 millioner scoville og er så stærk, at den har verdensrekord hos Guinness!

Denne "delikatesse" kan du bruge i maden men også bruge som prank på din bror eller invitere vennerne på den. Krydderiet leveres i en elegant glasdåse lukket med plastik. Dette krydderi fra Chili Klaus garanterer ekstrem styrke, som skal håndteres med en stor forsigtighed. Vær nøje med at vaske hænderne grundigt, inden du gnider dig i øjnene og hold krydderiet væk fra børn og følsomme mennesker.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ at indtagelse af Carolina Reaper-chili kan opleves meget ubehageligt og hårdt for dig, som er følsom. Bliver styrken for ubærlig anbefaler vi dig at skylde munden med mejeriprodukter eller lignende, ikke vand! Men du kan være rolig, styrken går over til normalt efter lidt tid!

Sælges stykvis i glasdåse og indeholder 26 gram Carolina Reaper-chili.

Ingredienser: 100 % Carolina Reaper-chilli. Forandringer i produkternes indhold kan forekomme. Kontroller derfor altid produktinformationen på originalindpakningen. Ved spørgsmål kontakt vores kundeservice.
Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved køb, hvis intet andet angives.
Art.nr 55482-1

Bedømmelse

13

Spørgsmål & svar

0

Tags