vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
chili-klaus-grillkrydda-smoked-hot-bbq-96134-1

Chili Klaus Grillmix Smoked Hot BBQ

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

69,90 kr

75 gram

På lager (7 stk.)
Find grillen frem, så du kan gøre dig klar til en kæmpe grillfest med Chili Klaus' lækre BBQ rub! Grillblandingen er selvfølgelig velegnet til alt, hvad der passer til at lægge på grillen, alt fra forskellige grillvenlige grøntsager som majskolber til løg og kål og alt andet, men den passer ekstra godt til kød, fisk og kylling. Med en smag af lækre urter, røget paprika samt et strejf af Ghost Chili for den helt rigtige varme vil denne rub tilbyde en fantastisk oplevelse for dine smagsløg!

Chili Klaus Grillmix Smoked Hot BBQ er en velsmagende og lidt varm grillblanding med en smag af Ghost Chili, urter og røget paprika. Perfekt til marinering af både kylling, fisk og kød.

  • Vægt: 75 gram
  • Vindstyrke (varme): 5/15

Ingredienser: Krydderier (paprika, peber, hvidløg, spidskommen, røget paprika), salt, løg, krydderurter (rosmarin, merian, basilikum), sukker, krydderiekstrakt, antiklumpningsmiddel E551, aroma; 0,1% chili (Ghost).
Der kan forekomme ændringer i produktets indhold. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Hvis du har spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice. Bedst før: Produktet har en holdbarhed på mindst 4 uger ved køb, medmindre andet er angivet.
Art.nr 96134-1

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

0

Spørgsmål & svar

0

Tags