Ciderglas

Har du brug for en opgradering af dit barskab med nye og friske glas? Partyking har plukket nogle luksus ciderglas, der matcher dine cider-favoritter. Hvor lækkert er det ikke at tappe et koldt glas cider på en varm sommerdag i et flot ciderglas? Vælg fra en bred vifte af glas nedenfor og se, hvad vi på Partyking kan tilbyde dig. Vi kan garantere dig, at dine gæster vil blive imponerede. Glassene holder en fin kvalitet, og designet er elegant.

Ciderglas er også en perfekt gave til en ven, svigerforældre eller til vedkommende, der netop er flyttet. Men der er selvfølgelig heller ikke nogen, der stopper dig i at købe ciderglas til dig selv. Hverdagsluksus er en livskvalitet, så forkæl dig selv! Ciderglas er velegnede til brug både i hverdagen og til fest, så disse luksusglas vil give et ekstra pift til enhver drink. Gør tilværelsen lidt lysere ved at servere dine drinks i et af Partykings ciderglas.

Er du på udkig efter en gave, en gave til dig selv, eller er du bare træt af din gamle glas i skabet? Årsagen spiller ingen rolle, for Partykings glas skuffer ingen.
Læs mere
6 hits